“Ce am rezolvat folosind informația primită la curs?”

Am fost organizatorul unui curs de Noua Medicină Germanică la Galaţi, curs susținut de Mihaela Alexandru, consultant acreditat NMG.

Au fost doua zile intense, cu foarte multe informaţii, toate noi. Pur şi simplu am primit o nouă viziune a ce înseamnă boli, a ce înseamnă să te vindeci. Conştientizările pe care le-am făcut atât eu cât şi participanţii în aceste două zile au fost extraordinare. La tot pasul spuneam: „Oau!”.Pentru mine acest workshop Noua Medicină Germanică a insemnat mai mult decât informaţie: a însemnat calea spre a şti cum să trăiesc frumos şi sănătos, eu şi cei dragi mie.

Prima constatare pe care o fac după curs este ca am conţtientizat, printre multe altele, cauza pentru care mie îmi curge nasul de ani de zile, în fiecare zi, indiferent de anotimp. Cei care mă cunosc ştiu ca eu umblu cu şervetele nazale după mine tot timpul. Am conştientizat cauza duminică după-amiază, şi astăzi luni, nasul mi-a curs foarte puţin dimineaţa şi apoi s-a oprit. Interesant, nu?

Nicoleta Nistor, Galaţi

“Multă sănatate şi iubire!”

In urma consultaţiilor cu Mihaela am reuşit să vindecăm o doamnă de tumoare în mai puţin de 2 luni. De aici realizăm cât de importantă este conştientizarea problemelor pe care le avem şi sursa acestora. Este un workshop pe care îl recomand cu mare căldură şi care cu siguranţa va elimina ani buni de suferinţa.

Toma Gross, Maestru Reiki, Cluj-Napoca

“Informaţia a fost nouă pentru mine.”

Modul de prezentare m-a facut să imi doresc să aflu mai multe despre ea. Poate e singura metodă de a vindeca bolile pentru care medicul din cabinet nu are nicio rezolvare. Seminarul a fost interactiv, accesibil ca informaţie şi il recomand din suflet.

Lia, Baia Mare