Biologia Emoțiilor
ediția a II-a

autor MIHAELA ALEXANDRU

Comanda cartea

Biologia emoţiilor, aflată la a doua ediție, este un instrument util în procesul de înţelegere a tainelor funcţionării corpului uman.

Explicând fiziologia fiecărui organ, precum şi prin elemente de spiritualitate, acest atlas al minunatei maşinării reprezentate de corpul uman iniţiază cititorul în cunoaşterea şi aprofundarea principiilor Noii Medicine Germanice. Ea poate fi, deci, citită pe de-a-ntregul sau oricând se doreşte o actualizare a cunoştinţelor deja dobândite.

Biologia emoţiilor este o sinteză a multor ani de practică cu pacienţii, dar şi al predării Noii Medicine Germanice, fiind născută din nevoile observate la cursanţi, cărora li se adresează în primul rând. Scopul ultim al acesteia este eliberarea de frici pentru a lăsa deschisă calea spre propria evoluţie.

ISBN: 9789730348835
An apariţie: 2021
Autor: Mihaela Alexandru
Categoria: Sănătate, dezvoltare personală
Ediţie: 2
Format: B4
Nr. pagini: 225

Răsfoiește cartea

Biologia Emoțiilor

autor MIHAELA ALEXANDRU

Stoc epuizat!

Deşi editată sub forma unui atlas deosebit de atractiv, aceasta carte-document este mult mai mult decât atât. Este dedicată atât celor care au studiat cele Cinci Legi Biologice ale Naturii descoperite de dr. Ryke Geerd Hamer, cât şi celor care doresc să le înţeleagă şi nu au deloc cunoştinte despre această ştiinţă.

O carte unică, graţie faptului că se află la intersecţia mai multor discipline: anatomie, psihologie, Noua Medicină Germanică. Scrisă într-un limbaj special dar şi extrem de accesibil, atât pentru cunoscători cât şi pentru nonspecialişti, lucrarea conţine o multitudine de informaţii necesare publicului larg. Alături de grafice şi tabele, pentru fiecare organ în parte. La care se adaugă multiple studii de caz, atât din partea autorului cât şi a altor specialişti români în Noua Medicină Germanică. În finalul cărţii, o impresionantă bibliografie (din doctori şi experţi români şi străini) şi un index alfabetic (al bolilor) necesar completează în chip fericit această lucrare.

Răsfoiește cartea

ISBN: 978-973-0-28216-0
An apariţie: 2018
Autor: Mihaela Alexandru
Categoria: Sănătate, dezvoltare personală
Ediţie: 1
Format: 22,5 x 32 cm
Nr. pagini: 180

Emoții sub lupă

autor NICOLETA NISTOR

Comanda cartea

Singura carte despre succes care îți arată adevăratele cauze ale insuccesului.
Dacă nu rezolvi blocajele interioare nu vei ajunge să obții rezultatele dorite. Sau dacă le atingi, nu te vei simți împlinit și fericit.
În acest ritm de viață foarte rapid și zgomotos, poți să ai succes și să îl păstrezi făcând lucruri altfel decât majoritatea oamenilor: concentrându-te pe interiorul tău și nu doar pe exterior.

Ce găsești în carte:
Argumente științifice care stau la baza acestor concepte teoretice.
Instrumente concrete cu care să elimini blocajele interioare pentru totdeauna.
Tehnici simple, eficiente, ușor de aplicat, cu rezultate dovedite în scurt timp.
Descrierea tehnicilor EFT – Emotional Freedom Techniques așa cum nu o mai găsești în nicio altă carte în limba română.
Interviuri în premieră în România cu maeștri ai acestor tehnici: Karl Dawson și Kate Marillat.
Interviu special pentru femeile care își doresc succes în cariera de mamă (și nu numai pentru ele) cu Sharon King, autoarea cărții Heal your birth, Heal your life.
Povești din realitatea românească despre insucces transformat în împlinire – în care te vei regăsi…

ISBN: 978-973-0-25648-2
An apariţie: 2017
Autor: Nicoleta Nistor
Categoria: Psihologie practică
Ediţie: 1
Format: 16 x 20 cm
Nr. pagini: 290

Piramida Sănătăţii

autor Gilbert Renaud

Comanda cartea

Cartea “Piramida Sănătății” este un neprețuit Ghid Boală/Conflict care ajută specialistul să determine ce întrebări trebuie să îi adreseze pacientului, astfel încât acesta să aibă parte de momentul „A-ha”. Acest „moment” are loc atunci când pacientul „își amintește” o emoție îngropată în subconștient, precum și credința asociată acesteia, care împreună i-au creat clientului o boală fizică sau de ordin psihologic. Când apare acel „A-ha”, procesul bolii se rezolvă de obicei rapid, de multe ori fără orice altă terapie: boli de la artrită până la cancer, de la psihoză până la depresie, la fel ca și multe alte procese. Este în mod clar o artă care trebuie învățată. Specialiștii care studiază Recall Healing și aplică aceste cunoștințe cu măiestrie asupra pacienților, readuc constant sănătatea și speranța pacienților, chiar și în cazurile în care alți specialiști au eșuat înainte. Recall Healing nu trebuie să facă parte doar din arsenalul oricărui psiholog (așa cum se cere deja la Universitatea din Moscova), ci și din arsenalul fiecărui specialist, indiferent de istoric și formare”.

“Piramida Sănătăţii”, cartea de referinţă a Gilbert Renaud PhD, cu 300 de pagini, apărut şi în limba română,  cuprinde conflictele și traumele emoționale /fizice/ biologice, care se ascund în spatele a peste 800 de afecţiuni și comportamente, studiate în cadrul seminariilor Recall Healing.

ISBN: 978-973-0-23783-2
An apariţie: 2011
Autor: PhD Gilbert Renaud
Categoria: Ghid psihologic
Ediţie: 3
Format: 22 x 28 cm
Nr. pagini: 300